sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Ihana syksy saapuu...

Syystuulet ja sade kastelee maata. Ilma on jo selkeesti viilentynyt. Sieniä ja tatteja nousee kilvan metsässä. Puolukan posket ovat jo punertuneet. Pihlajat nuokkuu satonsa painosta. Lehdet muuttavat väriään kauniin keltaisesta punaisen eri sävyihin. Aamuisin raikas ilma toivottaa lenkkeiljät tervetulleiksi päivään. Mikäs sen ihanempaa :)




Täydellisiä valokuvaus säitä ei ole vielä montaa ollut, mutta joitain otoksia olen lenkkillä saanut tallennettua.  Myös Gucci nauttii raikkaammasta ilmasta, ja syksyn marjoista, puolukka ja aronia maistuu "mansikalle" :) Sade yllättää lenkillä usein, mutta sekään ei onneksi Guccin vauhtia hidasta. Nyt on "herkullisten naaraiden" jättämät jäljet ruohikkoon saanut pienen pojan pään sekaisin! Välillä tuntuu, että lenkistä ei tule mitään, kun pitää joka pusikko haistella ja palata takaisin tarkistamaan hajut uudelleen... Ensi haistelu metreistä kun päästään saaadaankin rauhassa kävellä lopuksi reipas tunnin lenkki metsäpolulla.











Odotamme syyssateiden hiipuvan, jotta päästään nauttii kuulaista syyspäivistä ja ruskasta! Reipasta syysmieltä kaikille, toivottaa Gucci!




Ps. Sain ystävältäni yllätyslahjana ihanan korun <3


1 kommentti:

  1. "herkullisten naaraiden" XD
    Ihania värejä, olet taitava kuvaaja !

    VastaaPoista