tiistai 19. maaliskuuta 2013

Pikkuveikka onkin ihan kiva juttu ;)

Maaliskuu on ollut useana päivänä öisin, iltaisin ja aamusin kovilla pakkaslukemilla, mutta päivisin aurinko on lämmittänyt ilman noin -5`. Tosin purevan kova tuuli on tehnyt lenkeistä välillä lyhyemmät kuin olimme suunnitelleet...
Hermeksen kanssa ollaan tehty remmi harjoituksia. Jos Gucci on mukana, lenkki menee oikein mallikkaasti, mutta jos mennään kahdestaan ei meinaa millään tassu mennä toisen eteen.





Pikkuveikka ei vielä pääse metsälenkille, joten hän jäi nukkumaan:



Tänään neule oli pakollinen koska viima oli hyytävä.
Onneksi se ei menoa haitannut :)






Illalla poikkesimme muorilassa. Automatka sujuu hyvin (ilman pahoinvoitia tai itkemistä) onhan hän jo matkustanut pitkän matkan tullessaan tänne pohjolaan. Muorilassa pojat näyttivät sen söpöimmän puolen itsestään ja käpertyivät matolle yhdessä. Kotioloissa pojat riehaantuvat mielellään villeihin leikkeihin, kämppää juostaan pentuhepulin saattelemana ja lelut saa kyytiä! 
Hermes on kova poika nakertelee kaikkea mahdollista. Pienet naskalit pitää upottaa kesken leikinkin (juostessaan jonkun mielenkiintoisen ohi esim.vitriinin kulman, tai alimman lipaston vetimen, elektronisten laitteiden nappien jne... niitä pitää maistaa itse kutakin). Luut ovat suurin kohde, onneksi, ja yllättävää on se, että Gucci antaa Hermesin syödä hänen luitaan.
Pisut ja kakit onnistuu useinmiten alustalle, koska ollaan oltu "mamma- ja isyyslomilla". Silloin tällöin Hermes pyytää Guccin tavoin ulospääsyä raapimalla terassin ovea ja tekee hätänsä sinne.




 




Välillä huomaa kuinka Gucci haluaisi vain olla ja maata. Hermes taas on virtaa täynnä ja haastaa leikkimään. Sit sitä taas mennään lujaa! Lempi paikka on sohva, siellä köllitään vierekkäin tai isin syliin käpertyneenä.

Hermes toivottaa aurinkoista ja leppoisaa kevään odotusta!




Ps. Bongasin ranskis koruja, korvikset ja käsikorun :)







4 kommenttia:

  1. Ihqu Hermes. Yhteiskuvista näkee, kuinka pieni se vielä on!

    VastaaPoista
  2. Aww <3. Hermes on kyllä todella hyvän värinen.. ja Gucci poseeraa komeana ;).

    VastaaPoista
  3. tarkoitan siis ihanan värinen :D.

    VastaaPoista
  4. On hän kyllä vieläkin niin pieni, vaikka ystävät sanovat hänen kovasti jo kasvaneen. Pied väritys vielä ihan vähän muuttuu, mielenkiintoista seurata, että miten ;)

    VastaaPoista