tiistai 16. huhtikuuta 2013

Kevättä etsimässä!

Guccin ja Hermeksen tassunjäljet <3

Huhtikuu on vierähtänyt puoleenväliin. Alkukuussa oli kovia yöpakkasia ja välillä ripsautti lunta enemmän taikka vähemmän... Viime päivinä on onneksi yöpakkaset hellittäneet ja vesisade on sulattanut lunta... Joinakin päivinä sellainen keltainen möllykkä taivaalla on antanut hieman esimakua  tulevasta lämmöstä. Tämä kaikki tietääkin sitä, että vihdoista pääsemme pururadalle (toiminut talvella hiihtäjien valtakuntana) lenkkeilemään!

Pururadalta poikkesimme metsään. Aurinko oli sulattanut meille metsään sammalmattoisen leikkipaikan josta Hermes innostui ihan mielettömästi. Hän sai pentuhepulin jos toisenkin. Poukkoili pitkin mättäitä ja kuljetti suussaan käpyjä, pysähtyi välillä nakertelemaan maassa töröttäviä keppejä ja hieman kiven kulmaakin piti maistaa. Gucci puolestaan nautti ruohotuppaista, niitä söi kuin sonni.
Linnut lauloivat kauniisti, välillä pojat pysähtyivät kuuntelemaan tarkkaavaisina luonnon ääniä. Pian taas oltiinkin tutkimassa lumen alta työntyvää kevättä. Kyllä mua huvitti seurata heidän touhujaan!


"Possujunassa mennään"


"Huhuu, onko siellä ketään?!"




"Leikitäänks? Riehutaanks? Syödäänks kaikkee mitä löydetään?"















"Mä viä tsekkaan tän!" "Joo, mä ootan tässä"


Olipas meillä mukava lenkki, ihanaa kun nähtiin kevään merkkejä!

"Hihhihii, uskokaa tai älkää, näin vilahduksen keväästä" -Hermes




Ps .Bongasin viimeviikolla leskenlehtien lisäksi jo sinivuokkoja, kevät siis toden totta nostaa päätään. 


4 kommenttia:

  1. Leskenlehtiä?? Ihanaa!!! Mä olen etsimällä etsinyt, mutta toistaiseksi tuloksetta :(
    Superihquja kuvia, guccilla niin isällinen ilme <3
    -marianne

    VastaaPoista
  2. Onpa Hermes kasvanut :O!! Ihana toi Hermeksen juoksu kuva <3, ja Gucci se osaa ja jaksaa poseerata kameralle ;). Sisulta terveiset saman rodun edustajille ;D!!

    Terveisin:Sisu,Pomo ja Sade.

    VastaaPoista
  3. Hei Hermes!!!!! Oletpas valokuvauksellinen tyyppi!! Onnittelut Guccille pikkuveikasta ja pitääpäs järjestää tapaaminen =)

    VastaaPoista
  4. Kiitoksia <3 Sovitaan tapaaminen kun nähdään! ...Hermes on kyllä niin villi tapaus, että kuvaaminen on haasteellista (varsinkin kun kännykällä kuvaan) :)

    VastaaPoista