sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Vuosi 2016: Täältä tullaan!

Vuosi 2015: Tammikuussa seikkailtiin Hermèksen kanssa Pariisissa, josta näyttelytuliaisina tuotiin uusi Ranskan muotovalio! Uusia titteleitä myös kulunut vuosi toi Hermékselle: Tallinna Winner 2015 ja Suomen Voittaja 2015. Ranskan, Suomen, Eestin ja Latvian muotovalio titteleiden myötä Seinäjoen KV-näyttelystä saatiin cacib jolla voidaan nyt anoa kansainvälisen muotovalion-titteliä (C.I.B.) 
Iso Kiitos Katrinille!
Narttuseikkailujakin oli. Pojista tuli ylpeitä isukkeja! 
Hermèksestä yhteensä 20 lapsen isukki ja Guccista 7:n söpön pienokaisen isukki.
Monen monta metsälenkkiä, treenailua hiekkakuopilla, leikkihetkiä bullakavereiden kanssa ja lomailua mökiltä-saaristoon kuului myös vuoden kohokohtiin.


"Bulldogs are not our whole life...
but they make our lives whole!"




Joulupäivien vapaat nauttiin yhdessäololla... Syötiin ja valoittettiin sohvaa kilvan. Vuosikin vaihtui!
Bulldogit eivät olleet moksiskaan kun rakettien pamaukset kaikuivat yötaivaalle. Takapihalle pyydettiin kuitenkin tiuhemmin kuin normaalisti. Isäntämäisin elkein Hermès tepasteli pihalla ja kuulosteli korvat terhakkaana. Muutaman kerran piti haukahtaa ja juosta ovelle, että kuka sieltä oli tulossa... Guccia ei moiset ääneet juuri kiinnostaneet. Hän kaivautui yhä syvemmälle peittojen väliin ja nautti olostaan.

Viime päivinä pakkaset ovat olleet -25° lukemilla, jopa -28° oli kylmempinä päivinä.
Sellaisista keleistä ei nauti kukaan... tosin, auringon nousut ja laskut ovat olleet todella upeita. Vähälumisen hangen pintaan on muodostunut timanttipatja ja aamuinen tähtitaivas on lumonut vaikuttavuudellaan... MUTTA: Kovat pakkaset rajoittavat lenkkirutiineja -> nopeat pyrähdykset pihalla. Hermèskin juoksee vauhdilla sisälle tehtyään pienen lenkin. Älypelit ja isin jalkovälissä kölliminen on Guccin mieleen, kun taas Hermès kaipaa jo selkeästi pitkiä metsälenkkejä. Energiaa hänellä olisi niin, että sillä voisi lämmittää koko kämpän! Aktiivibullamme menohaluja on näinä päivinä purettu sisäleikeillä. Ison pallon metsästystä, namikuution pyöritystä, vetoleikkejä sekä ollaan levitetty kaikki lelut laatikosta esiin ja leikitty niillä vuoron perään. Gucci on muutamalle pehmoille tehnyt kirurgisen tomenpiteen, kun taas Hermès on puhkonut kaikista pikkuleluista vingut... Siis jotain on saatu aikaiseksikin ;)

Äippäkin askarteli kipsimassasta tassunjäljet ja laittoi ne kehyksen sisään, kaksiosaisen kehyksen toisessa kehyksessä komeilee poikakaksikkomme. Valmiiksi tultuaan koko komeus pääsi yöpöydälle piristämään aamu herätyksiä <3


Aurinkoista ja leutoa talvea odotellen, Gucci ja Hermés!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti