torstai 26. heinäkuuta 2012

Kotimaan matkailua!

Kesäsään ennustukset näyttivät vihdoin vihreää valoa... Uskokoon ken tahtoo, mutta joka tapauksessa pakkasimme pirssiin Guccin reissukassin ja suuntasimme kohti rannikkoa. Ajomatkalla oli aikaa ihastella Suomen kaunista luontoa, harvaan asuttuahan tämä Pohjoinen maamme on! Aakeeta ja laakeeta, hyvä niin, sillä eihän nuo betonilähiöt maisemaa kaunista.
Ensimmäinen kohteemme oli Pori. Jazzit olivat ohi, ja katukuva hiljentynyt. Muutamia turisteja ja eräs utelias ranskis poju vaelsi kaupungin puistoissa ;)




Erään taidekaupan ovella oli noin metrin korkuinen nukke väripaletti ja sivellin kädessään, Gucccista se oli pelottava, harvoin haukahtava pojumme ei oikeen tiennyt mikä se oli ja jäi ihmettelemään kummajaista. Karvat pystyssä haukahdellen kiersi taitelijatarta, huvittavaa näkyä seurasi muutama sivullinen silmäparikin :D
(Tullessa tuo kummajainen ei enää kinnostanutkaan, hyvä ettei nostanut jalkaansa ja merkannut sitä)
Aurinko pilkisti pilvien lomasta. Ilmassa oli suven tuntua! Suuntasimme läheiselle Karhun terassille janoa sammuttamaan:




Jääveden viilennys toi Guccinkin kasvoille vienon hymyn :)
Tästä olikin hyvä suunnata Kirjurinluodolle seikkailemaan. Vanhat kauniit rakennukset ohitettuamme nousimme kävelysillalle. Guccista oli hyvinkin mielenkiintoista seurata veneilijöiden elämää. Eihän sitä tiedä kuinka hyvä kapteeni Gucci olisikaan, jos hän saisi päähänsä valkoisen lakin ja pelastusliivit ylleen!

Kirjurinluodolla on mukavia ulkoilureittejä myös koirille. Eläintarhojen läheisyyteen eivät koirat saa mennä, mutta kyllä nuo luonnosssa vapaana liikkuvat linnut kelpaavat Guccille. Ruohikossa karvat pytyssä tönötti liikkumatta ja seuraili lintujen touhuja. Lentoon pyrähdettyään poju juoksi innokkaana perään, Hei leikitään!














Yöpymispaikalle kirjautuminen oli vielä edessä. Sokos Hotelli Vaakunassa oli eläinhuone varattuna valmiina. Vastaanottovirkailija toivotti meidät ja Guccin erittäin tervetulleeksi Vaakunaan. Mukaansa Gucci sai hotelli-pussukan jossa oli herkkuja lomalaiselle:
Best Friend WellDone-pihvitikut: riistan-ja lohenmakuiset, Denticks kasvipohjainen puruherkku- pussi sekä biohajoavia koirankakkapusseja rulla.
Myös info-lappu Porin ulkoilureiteistä sekä eläinlääkäripalveluista



Huoneeseen oli myös varattu lemmikille oma peitto, ruokailuastioita ja lelu:


Enpä tiennytkään että hotellit arvostavat lemmikkiasiakkaitaan! Tämä oli meille kaikille mieluinen yllätys, kiitos Sokos Vaakuna!

Guccin oli aika levähtää. Äippä ja isi lähti pitkän kaavan mukaiselle makumatkalle Steak & Whiskey House Galleen (itse asiassa juuri tämä ravintola on syy miksi olemme useana kesänä matkustaneet Poriin. Suosittelemme lämpimästi!!!) Linkki ravintolan sivuille: http://www.ravintolagalle.fi/




Gucci suositteli tätä viiniä ;) - Oli kevyttä ja hyvää...


Porissa seikkailtuamme suuntasimme rannikkoa alemmaksi, kohteenamme historiallinen merikaupunki  Turku. Turussa oli vilinää ja vilskettä sillä siellä oli kaupunkifestivaali Down By The Laituri menoillaan. Kadut olivat täyttyneet iloisista juhlijoista ja ranskis faneista ;) Gucci veti juhlakansaa puoleensa valloittavalla olemuksellaan, ehkäpä hänellä oli kuitenkin taka-ajatuksenaan, että kumpa vaan joltakin tippuisi nakki tai kaksi, kyllä minä olisin valmis uhrautumaan ja poimiaan sen maasta parempiin suihin :)



Uteliaana jälleen! Gucci kurvasi jokaisen jokilaivan sillalle, mutta ikäraja tuli vastaan, ei pennuille ;)




                                                        Turun Linnan puistoilu päivä:


Ihanaa! Aurinko paistaa jälleen! Ei liian kuuma, vaan sopivasti merituuli vilvoittaa meitä...
Seikkailimme linnan puistoalueella, paljon haisteltavaa ja tutkittavaa pienelle seikkailija pojallemme.










Prinssimme linnanportin suulla:





Viikonloppua odotellessa! Nähdään taas uusin seikkailuin, Gucci!

3 kommenttia:

  1. Enpä tiennytkään minilomasta mitään :) Tämän sitä saa, kun kesäaikaan soittelee vähemmän.. onneksi on blogimaailma <3
    Prinssi Uljas linnanportilla, aina yhtä komea ja onnellinen GuCCi, iloisen koiran elämää!

    VastaaPoista
  2. Osuipa teille aurinkoinen viikonloppu. Näin sateisena kesänä se oli kuin lottovoitto. Kivaa!!

    VastaaPoista
  3. Muutama sateeton lomapäivä sai hymyn huulille... Eipä niitä montaa tähän kesään ole mahtunutkaan!

    VastaaPoista